Ενδυναμώνουμε τους developers του μέλλοντος

Coding School

Τι είναι

Το πρώτο Coding School στην Ελλάδα αποτελεί μια καινοτόμο πρωτοβουλία του kariera.gr στον κλάδο της Πληροφορικής που συνδυάζει εκπαίδευση, δικτύωση και εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες με την αγορά εργασίας.

Προσφέροντας μια σειρά απο σύντομες και πρακτικές εκπαιδεύσεις σε νέες τεχνολογίες από έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς και συνδέοντας κάθε εκπαίδευση με πιθανούς εργοδότες το Coding School είναι το ιδανικό βήμα για την απόκτηση εμπειρίας, και ουσιαστικών γνώσεων σε νέες τεχνολογίες.

Όραμα

Στόχος μας είναι, λαμβάνοντας δράση με τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εργαλεία και δραστηριότητες, να ενισχύσουμε την απασχόληση στον κλάδο της Πληροφορικής. Να συμβάλλουμε καταλυτικά στην ενίσχυση των δεξιοτήτων που απαιτεί η αγοράς εργασίας της Πληροφορικής δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους νέους ανθρώπους να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να εξελιχθούν επαγγελματικά. Να γίνουμε ο μεγαλύτερος φορέας εύρεσης εξειδικευμένου προσωπικού για την Πληροφορική στην Ελλάδα.

Ο σκοπός

To Coding School αποσκοπεί στο να προσφέρει την κατάλληλη γνώση, την απαραίτητη δικτύωση και τα πιο χρήσιμα επαγγελματικά εφόδια σε όλους τους νέους στον κλάδο της Πληροφορικής. Το kariera.gr ως στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας υποστηρίζει τη συλλογικότητα κάθε ανθρωποκεντρικής προσπάθειας δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες με οργανισμούς, εργοδότες, φορείς για την απασχόληση, έμπειρους επαγγελματίες και εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε να δημιουργήσουμε το πιο δυνατό Coding Hub στην Ελλάδα και να αναδείξουμε οποιαδήποτε ευκαιρία απασχόλησης ενδυναμώνοντας τους νέους της χώρας μας με τις δεξιότητες που χρειάζονται.

Η φιλοσοφία

Το moto μας στο Coding School είναι #WeTrainYouCode και με επίκεντρο τον άνθρωπο και μια συνεχή προσπάθεια για καινοτομία οραματιζόμαστε μια εύρωστη και παραγωγική αγορά εργασίας στον κλάδο του ΙΤ στην Ελλάδα. Να ενισχύσουμε με όλα εκείνα τα Coding skills που απαιτεί η αγορά νέα και ήδη υπάρχοντα ταλέντα ώστε να ενδυναμώσουμε το επαγγελματικό τους status quo και να συνδράμουμε δραστικά στην απασχόλησή τους σε εταιρίες τεχνολογίας απο start-ups έως θρυλικούς τεχνολογικούς οργανισμούς.

Η δύναμή μας

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα. Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, προηγμένη τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και ένας ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών χαρακτηρίζουν το όραμά μας στην πράξη. Στόχος είναι πάντα ένας: «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση».

Το kariera.gr ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια, το 1996 και από το 2007 είναι μέλος του CareerBuilder. Ως μέλος του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, ηγέτη στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και με πάνω από 500.000 επισκέπτες τον μήνα, το kariera.gr είναι leader στην αγορά ανεύρεσης εργασίας. Συνέδρια, εκδηλώσεις, εκδόσεις, συνέργειες και έρευνες επιτελούν το σπουδαίο έργο της σύνδεσης των νέων –φοιτητών και μη- με την αγορά εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα με συνεχή πληροφόρηση και αποτελεσματικές κινήσεις.

Ενδυναμώνουμε την απασχόληση και βοηθάμε οργανισμούς να στοχεύσουν, να προσελκύσουν και να κρατήσουν ό,τι πιο πολύτιμο: τους ανθρώπους τους. Συνδυάζουμε τον, ταχέως, εξελισσόμενο χαρακτήρα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μία διεθνής online εταιρία, με το φιλικό κλίμα, την ομαδικότητα και την ευελιξία, που διαθέτει ένα «πρώην» ελληνικό start-up.

Είμαστε μια easy to do business with εταιρεία με πάθος, τόλμη και ευελιξία. «We are our people» είναι το moto μας όπως και κάθε ανθρωποκεντρική μας προσπάθεια για να αναδείξουμε οποιαδήποτε ευκαιρία απασχόλησης και να ενδυναμώσουμε τους νέους της χώρας μας με τις δεξιότητες που χρειάζονται.