Πληροφορίες για το Coding School

Κάθε Coding School περιλαμβάνει 80 ώρες μαθημάτων, 60 συμμετέχοντες ανα τμήμα, 15 Instructors (Senior Developers της αγοράς), 3 Participating Companies για καθεμία απο τις οποίες διεξάγεται ένα project με συνεργασία ανα ομάδες, 3 Tech Mentors, 1 Technology Expert και τον Academic Instructor που συντονίζει όλη τη διαδικασία.

Κάθε Coding School διαρκεί συνολικά 8 εβδομάδες. Όλα τα μαθήματα είναι με υποχρεωτική παρουσία και διεξάγονται  Σάββατα και δύο Κυριακές. Οι ώρες των μαθημάτων είναι 9:30 π.μ. – 16:30 μ.μ ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να συμμετέχει.  Όλα τα μαθήματα οδηγούν σε ένα τελικό Σαββατοκύριακο κατά το οποίο οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν το project που έχουν ετοιμάσει.

Προκειμένου να λάβεις μέρος στο Coding School θα πρέπει να διαθέτεις βασικές γνώσεις προγραμματισμού.

Κάθε Coding School έχει το δικό του πρόγραμμα μαθημάτων το οποίο ανανεώνεται μέσα στη χρονιά διαρκώς καθώς οι τεχνολογίες εξελίσσονται και οφείλουμε να είμαστε καθ’ όλα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις και αναλόγως να προσαρμόζουμε και το υλικό εκμάθησης.

Tech Mentors

Group Project

Τι περιλαμβάνει η συμμετοχή σου

Εκπαιδευτικό υλικό
Tech και Academic Directors
ww
Group Project
hh
Certificate
Διαδικασία Αίτησης
Αίτηση

Συμπληρώνεις την αίτηση συμμετοχής για το Coding School που σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις

Screening

Ακολουθεί screening των αιτήσεων ώστε να διαπιστώσουμε αν όντως το προφίλ του αιτούμενου ταιριάζει στις προϋποθέσεις συμμετοχής

Test

Συμπληρώνεις ένα ολιγόλεπτο τεστ (τεχνικών γνώσεων και Owiwi)

Skype

Skype Interview

Welcome

Καλώς ήρθες στο Coding School