Σήμερα Μαθαίνεις. Αύριο Προγραμματίζεις.

Προγράμματα

Μάθε την “write once, run anywhere” class based, object-oriented και ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία για υλοποιήση εφαρμογών με τις λιγότερες εξαρτήσεις.

Τελειοποίησε τις δεξιότητές σου σε Ruby μαθαίνοντας να δημιουργείς δυναμικές και βιώσιμες εφαρμογές για το web.

Δώσε χρόνο σε μια δυνατή scripting γλώσσα και μάθε να χτίζεις «ελαφριές» εφαρμογές με ενισχυμένα user interfaces.

Ανακάλυψε πως η .NET μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις επεκτάσιμες και εύκολες στη συντήρηση εφαρμογές web.

Αφιέρωσε χρόνο σε μια από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες προγραμματισμού και μάθε πώς η PHP θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις web εφαρμογές.

Μάθε πως η εμπειρία του χρήστη και το user interface βοηθούν συνολικά στο look and feel ενός web προΐοντος.

Η πιο hot και lean μεθοδολογία παγκοσμίως για project management σε software development projects είναι εδώ.

Το πρώτο πρόγραμμα για ανέργους που συνδυάζει εισαγωγή στον προγραμματισμό και placement σε hiring partners.

Το πρώτο Coding School στην Ελλάδα είναι εδώ

Σύντομα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν σκοπό να σε μάθουν νέες τεχνολογίες ώστε να έχεις όλες εκείνες τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζεσαι για να εργάζεσαι στα πιο δημιουργικά projects, στις πιο καινοτόμες εταιρίες, κάνοντας αυτό που αγαπάς στην Πληροφορική με το καλύτερο αποτέλεσμα.
Τα πλεονεκτήματα του Coding School
Σύντομη διάρκεια

Πρόκειται για μια hands-on εκπαίδευση από την πρώτη στιγμή. Το εκπαιδευτικό υλικό και το tutoring έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει γρήγορη και κατανοητή αφομοίωση της γνώσης. Σκοπός μας είναι να παράσχουμε όλες εκείνες τις γνώσεις που είναι απαραίτητες σε ένα χρονικό διάστημα τέτοιο που οποιοσδήποτε δεν θα δυσκολευτεί να διαθέσει.

Σε διδάσκουν επαγγελματίες της αγοράς

Μαθαίνεις από τους καλύτερους senior developers που είναι στην αγορά (που θέλεις να είσαι και εσύ) και αυτή είναι η μεγαλύτερη αξία όσων θα μάθεις. Πως είναι δοκιμασμένες γνώσεις βασισμένες σε καθημερινή εμπειρία και χρόνια προϋπηρεσίας.

Πιστοποίηση

Με το τέλος της εκπαίδευσής σου και την ολοκλήρωση και παρουσίαση του τελικού project θα λάβεις πιστοποίηση για την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος από το Coding School.

Κάθε πιστοποιητικό είναι ονομαστικό, αναφέρει την τεχνολογία εξειδίκευσης, την ημερολογιακή ολοκλήρωση του προγράμματος, υπογράφεται από τον ακαδημαϊκό και τεχνικό διευθυντή κάθε Coding School και δίδεται με τη λήξη του προγράμματος.

Δικτύωση

Φαντάσου ένα μέρος που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, ανάμεσα σε άλλους όπως εσύ και να έχετε τη δυνατότητα να μάθετε όχι μόνο από όσους διδάσκουν αλλά και ο ένας από τον άλλο. Στο Coding η ομαδικότητα έχει κύρια σημασία και είναι στον πυρήνα της εκπαίδευσης. On top of that, στελέχη εταιριών που στηρίζουν το coding school θα είναι εκεί για να ψάξουν τα επόμενα ταλέντα στο coding!

Χαμηλό κόστος συμμετοχής

Προσπαθήσαμε να παράσχουμε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Πληροφορική και να το κάνουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος σε σχέση με όσα παρέχει (εκπαιδευτικό υλικό, πιστοποίηση, academic director, tech director, καφέ για να ξεκινάμε δυνατά και lunch street food για να συνεχίζουμε ακόμη καλύτερα).