~~
Συνδέουμε skilled developers με την αγορά εργασίας

Coding School

Εκπαίδευση και Εργασία

Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του Coding School είναι η σύνδεση που παρέχει με την αγορά εργασίας. Τι σημαίνει αυτό; Πως σε κάθε Coding School συνεργαζόμαστε με 2-3 εταιρίες που ονομάζονται hiring partners και έχουν δραστική παρουσία στο συγκεκριμένο Coding School αναζητώντας τους μελλοντικούς τους συνεργάτες σε αντίστοιχες τεχνολογίες. Οι συμμετέχοντες κάθε Coding School με αυτό τον τρόπο μπορούν τόσο να δικτυωθούν με project managers των εταιριών αυτών όσο και να διεκδικήσουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

O ρόλος των Hiring Partners

Κάθε εταιρία που συνεργάζεται ως hiring partner με το Coding School πάνω σε μια τεχνολογία παρέχει:

  • Πολλούς από τους εισηγητές οι οποίοι είναι senior developers σε αυτές τις εταιρίες. Οπότε τα μαθήματα γίνονται πάνω σε real cases από έμπειρους ανθρώπους της αγοράς.
  • Τουλάχιστον έναν Tech mentor ρόλος του οποίου είναι να αναλάβει περίπου 20 άτομα δηλαδή 4 ομάδες των 4-5 ατόμων, με κάθε ομάδα κάτω από την καθοδήγησή του, να δημιουργεί το δικό της application.
  • Παρουσία μέσω επιπλέον εκπροσώπων της, καθ’ όλη τη διάρκεια του Coding School, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι για οποιεσδήποτε απορίες ως προς τα projects που διαχειρίζεται ο οργανισμός κ.λπ.

Hiring Partners

Μερικές από τις εταιρίες που υποστηρίζουν το Coding School ως Hiring Partners:

Bespoke Coding School Services

Με την επιτυχία του Coding School από το ξεκίνημά του ήρθαμε ακόμη πιο κοντά στις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη των οργανισμών αυτών σε εξειδικευμένο προσωπικό σε διαφορετικά πεδία εφαρμογής και με ποικίλες τεχνολογικές γνώσεις καθιστά επιτακτική τη συνεχή και αδιάλειπτη τροφοδότησή τους με τα κατάλληλα άτομα που θα διαθέτουν όλες εκείνες τις δεξιότητες που χρειάζονται.

Πέρα από τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχουμε σχεδιάζουμε και custom λύσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα στον κλάδο της Πληροφορικής για κάθε εταιρία που αναζητά εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στα άτομα που αναζητά για μελλοντικούς συνεργάτες.

Τα τεχνολογικά εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορεί ένας οργανισμός να υλοποιήσει μέσω του Coding School αφορούν τόσο υπάρχοντες υπαλλήλους και ομάδες όσο και την αναζήτηση νέων συνεργατών που θα πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και το επίπεδο γνώσεων για την επιτυχή ανταπόκριση σε κάθε επαγγελματικό ρόλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενδιαφέρεσαι να μάθεις πως η εταιρία σου θα μπορούσε να γίνει hiring partner ή υποστηρικτής του Coding School; Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα!