Γίνε εισηγητής

Εάν είσαι Senior Developer με τουλάχιστον 5 χρόνια προϋπηρεσίας και θεωρείς πως ήρθε η ώρα να μεταδώσεις τη γνώση σου σε νέους Developers κάνε την αίτησή σου για Instructor στο Coding School!

Το Coding School  είναι μια καινοτόμoς δράση του kariera.gr που προσπαθεί να γεφυρώσει την ανάγκη των εταιριών για εξειδικευμένους developers με την προσφορά σε γνώσεις που διαθέτουν οι υποψήφιοι προγραμματιστές.

Τι θα κερδίσεις μέσα από το Coding School:

  • Δίνεις την κατεύθυνση για την εξέλιξη της αγοράς
  • Δικτυώνεσαι με την πιο ενεργή IT κοινότητα στην Ελλάδα
  • Συμμετέχεις στην υλοποίηση real projects
  • Μοιράζεσαι τις γνώσεις σου
  • Προβάλεις την εταιρεία σου
Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live.

Martin Golding

Γιατί να γίνεις εισηγητής;
Μοιράζεσαι γνώσεις

Το να μεταδίδεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου είναι από τα πιο αναζωογονητικά πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν επαγγελματία. Πόσο μάλλον όταν το κοινό του είναι νέοι άνθρωποι που θέλουν να μάθουν από εσένα όλα αυτά που σε έκαναν να πετύχεις και να ξέρεις τόσο καλά το αντικείμενό σου.

Δικτυώνεσαι

Κάθε Coding School σημαίνει και μια μικρή αλλά ουσιαστική συσπείρωση. Εταιριών και ανθρώπων που εργάζονται πάνω σε παρεμφερείς τεχνολογίες και διαφορετικά projects. Κάθε Coding School, λοιπόν, γίνεται μια open κοινότητα για όλους όσους μοιράζονται κοινά χαρακτηριστικά επαγγελματικά.

Αποκτάς εμπειρία

Ένα από τα πιο σημαντικά skills σε έναν managerial ή project leader είναι η δυνατότητα να μεταδίδεις τις γνώσεις σου σύντομα, to the point και με αμεσότητα. Να μπορείς να οργανώσεις μια ομάδα, τη σωστή κατανομή των πόρων και την ουσιαστική επιτήρησή της. Μια ευκαιρία λοιπόν για να γίνεις ακόμη καλύτερος!

Τι χρειαζόμαστε από εσένα

Αυτό που αναζητάμε από εσένα είναι να παρουσιάσεις το κομμάτι της τεχνολογίας στο οποίο εξειδικεύεσαι σε ένα κοινό από ενεργούς developers. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο και η παρουσίαση του κάθε Instructor διαρκεί 1 με 2 ώρες. Επιπλέον, μπορεί να περιλαμβάνει και hands on experience.

Διάθεση
Naim Garbelo
.Net Coding School
Services Consultant

Πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή οργάνωση σε event! Keep up the good work! Κάνετε πολύ καλή δουλειά!

Σωτηρόπουλος Σωτήρης
.Net Coding School
UX/UI Architect

Το πιο θετικό γεγονός είναι ότι το Coding School έχει κάνει focus στο επίπεδο και τις γνώσεις των participants. Με αυτό τον τρόπο βοηθάει την εξέλιξή τους, προσθέτοντας το working experience που τους λείπει, μέσα από τα project assignments. Keep it up, guys!

Γαρύφαλλος Σπύρος
.Net Coding School
Senior Consultant

Περιμένουμε και το επόμενο CS!!!

Αντωνιάδης Νεκτάριος
.Net Coding School
Software Architect | Product Development & Engineering

Εξαιρετικό για πρώτη φορά, συγχαρητήρια!

Πνευματικός Δημήτριος
.Net Coding School
Full-stack Web Developer

Εξαιρετική εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικό για μπορούμε να μοιραζόμαστε ότι γνώσεις έχουμε με άλλους και για τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαρία να μάθουν νέα πράγματα!

Ρέππας Νικόλαος
.Net Coding School
Software Engineering Team Lead

Πολύ καλά οργανωμένη και δομημένη διαδικασία με καλό επίπεδο συμμετεχόντων

Lambros N. Lambrou
.Net Coding School
Software Engineering Manager

It was an honor and pleasure for me to participate in this initiative. High quality delivery from Kariera and Microsoft. A great idea very well executed, giving back to the community and help new talented people to learn and demonstrate their skills to great companies such as Accenture and Viva.